Κέιτι Πέρι Εισιτήρια

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Katy Perry, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Katheryn Elizabeth Hudson, γεννήθηκε το 1984 στην Καλιφόρνια και μεγάλωσε ακούγοντας gospel μουσική και τραγουδώντας στην εκκλησία μαζί με τους γονείς της. Η Katy Perry έγινε ευρέως γνωστή μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της με τίτλο "One of the Boys", το οποίο πούλησε πάνω από 7 εκατομμύρια αντίτυπα και έγινε πλατινένιο σε χρόνο μηδέν. Από αυτό το album, ξεχώρισαν ιδιαίτερα τα singles "I Kissed a Girl" και "Hot N Cold", τα οποία έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες και έγιναν πλατινένια σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, φτάνοντας στο Νο1 του Billboard Hot 100 για πολλές συνεχόμενες εβδομάδες. Χάρη σ' αυτά τα δυο ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα τραγούδια, η Perry ήταν υποψήφια για διάφορα βραβεία Grammy και MTV Video Music Awards. Παράλληλα, η Katy Perry συμμετείχε στο remix των 3OH!3, "Starstrukk" και στο "If We Ever Meet Again" του Timbaland, καθώς επίσης χαρίζει τη φωνή της στο χαρακτήρα της Στρουμφίτας για την ταινία "Στρουμφάκια". Το αντισυμβατικό στυλ της Katy Perry είναι ιδιαίτερα πολύχρωμο και η τραγουδίστρια καταφέρνει πάντα να τραβάει τα βλέμματα όπυ κι αν εμφανίζεται. Αγοράστε τώρα εισιτήρια Katy Perry από τη viagogo και απολαύστε μια συναυλία της Katy Perry από κοντά!

eισιτήρια Προπώληση Σήμερα

+849άλλα άτομα βλέπουν τα εισιτήρια γιά Κέιτι Πέρι

Αναζήτηση ανά τοποθεσία

In1ημέρα
Chicago, Illinois, ΗΠΑ United Center Katy Perry Φθηνότερα στο Chicago! Αυτή η εκδήλωση έχει τα φθηνότερα Katy Perry εισιτήρια σε Chicago διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
In2ημέρες
Chicago, Illinois, ΗΠΑ United Center Katy Perry
In4ημέρες
Kansas City, Missouri, ΗΠΑ Sprint Center Katy Perry Μόνο λίγα εισιτήρια έχουν μείνει
In8ημέρες
Toronto, Καναδάς Air Canada Centre Katy Perry Φθηνότερα στο Toronto! Αυτή η εκδήλωση έχει τα φθηνότερα Katy Perry εισιτήρια σε Toronto διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
In9ημέρες
Toronto, Καναδάς Air Canada Centre Katy Perry
In9ημέρες
Toronto, Καναδάς Air Canada Centre Katy Perry
In15ημέρες
Los Angeles, California, ΗΠΑ STAPLES Center Katy Perry
In16ημέρες
Los Angeles, California, ΗΠΑ STAPLES Center Katy Perry Φθηνότερα στο Los Angeles! Αυτή η εκδήλωση έχει τα φθηνότερα Katy Perry εισιτήρια σε Los Angeles διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
In18ημέρες
Los Angeles, California, ΗΠΑ STAPLES Center Katy Perry
In22ημέρες
San Jose, California, ΗΠΑ SAP Center Katy Perry
Salt Lake City, Utah, ΗΠΑ Vivint Smart Home Arena Katy Perry
Denver, Colorado, ΗΠΑ Pepsi Center - Denver Katy Perry
Omaha, Nebraska, ΗΠΑ Centurylink Center Katy Perry
Tulsa, Oklahoma, ΗΠΑ BOK Center Katy Perry
Detroit, EE.UU. Xcel Energy Center Katy Perry
Περισσότερα αποτελέσματα
55 υπόλοιπα
Ρυθμίσεις ανά περιοχή
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Γλώσσα: Ελληνικά
  • Νόμισμα: € Ευρώ
Δημοφιλείς εκδηλώσεις
Copyright © viagogo AG 2017 Στοιχεία Εταιρείας
Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας αποτελεί αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων και της Πολιτικής Απορρήτου
- : web02 : -