Ρότζερ Γουώτερς Εισιτήρια

Ο Roger Waters δεν είναι μόνο ο συνιδρυτής ενός από τα πιο μυθικά γκρουπ στην ιστορία της μουσικής, αλλά και ένας πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης. Ως ο κύριος συνθέτης και στιχουργός των Pink Floyd , ο Waters έγινε γνωστός διότι συνείσφερε στη δημιουργία του τρίτου πιο πετυχημένου σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία, το The Dark Side Of The Moon. Αφού αποχώρησε από το γκρουπ το 1984, ο Waters πήρε το δικό του δρόμο στη μουσική βιομηχανία με το ντεμπούτο του με τον τίτλοThe Pros and Cons of Hitchhiking, με τον Eric Clapton στην κιθάρα. Η μεγάλη αναγνώριση ως σόλο καλλιτέχνης ήρθε με το άλμπουμ του 1992 "Amused to Death" και από τότε έχει κάνει παγκόσμιες περιοδείες με ένα κενό τριών χρόνων το 1999. Ανάμεσα στο Σεπτέμβριο του 2010 και τον Ιούλιο του 2012, ο Waters ήταν σε μια τεράστια περιοδεία με όλα τα εισιτήρια πουλημένα για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την πρώτη εκτέλεση στη σκηνή του διπλού άλμπουμ των Pink Floyd με τίτλο "The Wall". Επιλέξτε μια ημερομηνία για να δείτε τα εισιτήρια ή δείτε την περιοδεία του Roger Waters στο χάρτη για να βρείτε μια συναυλία κοντά σας. Μπορείτε επίσης να πωλήσετε τα περισσευούμενα εισιτήρια σας στο viagogo και η δημοσίευση είναι δωρεάν. Όλα τα εισιτήρια του Roger Waters καλύπτονται από την εγγύηση εισιτηρίου του viagogo! Μην περιμένετε άλλο, αγοράστε τα εισιτήρια για τον Roger Waters τώρα!

eισιτήρια Προπώληση Σήμερα

+62άλλα άτομα βλέπουν τα εισιτήρια γιά Ρότζερ Γουώτερς

Αναζήτηση ανά τοποθεσία

Cleveland, Ohio, ΗΠΑ Quicken Loans Arena Roger Waters
Εχει ξεπουλήσει
In3ημέρες
Albany, New York, ΗΠΑ Times Union Center Roger Waters
In4ημέρες
Hartford, Connecticut, ΗΠΑ XL Center Roger Waters
In7ημέρες
Boston, Massachusetts, ΗΠΑ TD Garden Roger Waters Φθηνότερα στο Boston! Αυτή η εκδήλωση έχει τα φθηνότερα Roger Waters εισιτήρια σε Boston διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
In8ημέρες
Ώρα/Ημερομηνία προς Επιβεβαίωση
Boston, Massachusetts, ΗΠΑ TD Garden Roger Waters
In12ημέρες
Toronto, Καναδάς Air Canada Centre Roger Waters
In13ημέρες
Toronto, Καναδάς Air Canada Centre Roger Waters Φθηνότερα στο Toronto! Αυτή η εκδήλωση έχει τα φθηνότερα Roger Waters εισιτήρια σε Toronto διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
In16ημέρες
Quebec, Καναδάς Centre Vidéotron Roger Waters
Québec, Καναδάς Centre Videotron Roger Waters: US + Them
Εχει ξεπουλήσει
In17ημέρες
Quebec, Καναδάς Centre Vidéotron Roger Waters Φθηνότερα στο Quebec! Αυτή η εκδήλωση έχει τα φθηνότερα Roger Waters εισιτήρια σε Quebec διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
In17ημέρες
Québec, Καναδάς Centre Videotron Roger Waters: US + Them
In20ημέρες
Ottawa, Καναδάς Canadian Tire Centre (formerly Scotiabank Place) Roger Waters
In23ημέρες
Toronto, Καναδάς Air Canada Centre Roger Waters
In26ημέρες
Montreal, Καναδάς Bell Centre Roger Waters Απόλυτο ξεπούλημα - μόνο λίγα εισιτήρια έχουν μείνει
In27ημέρες
Montreal, Καναδάς Bell Centre Roger Waters Απόλυτο ξεπούλημα - μόνο λίγα εισιτήρια έχουν μείνει Φθηνότερα στο Montreal! Αυτή η εκδήλωση έχει τα φθηνότερα Roger Waters εισιτήρια σε Montreal διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.
Περισσότερα αποτελέσματα
22 υπόλοιπα
Ρυθμίσεις ανά περιοχή
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Γλώσσα: Ελληνικά
  • Νόμισμα: € Ευρώ
Δημοφιλείς εκδηλώσεις
Copyright © viagogo AG 2017 Στοιχεία Εταιρείας
Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας αποτελεί αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων και της Πολιτικής Απορρήτου
- : web04 : -